Diari La Veu del País Valencià
Canvi d’ubicació del Punt d’Informació de la platja de Finestrat
El punt d’informació de Turisme de la Cala estrena nova ubicació. Des d’ahir es troba en el mateix passeig de la platja, just davant del parc infantil de la sorra i el lloc de socorrisme. L’alcalde de Finestrat, Juan Francisco Pérez i el regidor d’Obres i Serveis Tècnics, Tomás Sellés, van visitar el nou emplaçament “que ve motivat, entre altres raons, per donar resposta a una petició de nombrosos veïns de la Cala.”

L’espai que ocupava anteriorment el punt d’informació estava a la zona de bars i cafeteries i afectava la vista panoràmica de la platja i també la circulació de vehicles en un vial molt estret. “Ara ocupa un lloc més cèntric, de major trànsit, millor accessibilitat i més visible. En definitiva, ara té el protagonisme que es mereix aquest punt d’informació”. Les tasques de posada a punt d’aquest espai informatiu continuen fins a la seva propera obertura, prevista per a Setmana Santa.

Visita a “Balconada de Finestrat”
La ronda de contactes de l’alcalde amb veïns ha continuat aquest matí amb la seva visita a la urbanització “Balconada de Finestrat” on li han sol·licitat diverses millores a les àrees recreatives. La primera autoritat local va recordar que la culminació d’aquesta zona residencial es va realitzar per gestió directa des de l’Ajuntament de Finestrat després que rescatés la condició d’agent urbanitzador per finalitzar la urbanització. “Llavors vam fer uns parcs infantils i diverses zones verdes per posar-los a la disposició de l’ús i gaudi dels veïns. Bé és cert que aquesta urbanització no para de créixer i segueixen construint-se habitatges. Per això, des de l’Ajuntament estem en contacte directe amb els veïns per introduir noves millores a les zones infantils, dotar-les de més serveis i que totes les persones que han triat aquesta zona per viure se sentin més còmodes.”

Comparteix

Icona de pantalla completa