Diari La Veu del País Valencià
Moliner es nega a investigar Martínez

RedactaVeu / Castelló

El portaveu de Compromís en la Diputació de Castelló, Enric Nomdedéu, ha lamentat que el president de la corporació provincial, Javier Moliner, haja rebutjat la creació d’una comissió d’investigació sobre la gestió del ja cessat vicepresident primer de la Diputació, Francisco Martínez, amb l’argument que no vol oferir un “espectacle circense”. Nomdedéu considera que la negativa de Moliner constata que “amb el cessament de Francisco Martínez com a vicepresident, Moliner no tracta de netejar la imatge de la diputació ni de lluitar contra les suposades corrupteles, sinó que ha utilitzat l’excusa de la corrupció per a seguir amb les batalles internes de famílies del PP” .

Segons Nomdedéu, l’argument del “espectacle de circ no se sosté, perquè Moliner va donar suport a la comissió d’investigació sobre Gürtel a l’Ajuntament de Castelló”. Per això, el representant de Compromís s’ha preguntat: “No serà que Moliner té por que, si constitueix una comissió d’investigació, ¿es molesten els representants del PP de l’anterior etapa? ¿I si el problema per Moliner no és fer un circ, sinó que licresquen els fabristes?’ ¿No serà que a Moliner el preocupa que si s’investiga la gestió de Martínez isquen a la llum presumptes irregularitats amb el tema de les entrades de bous de la Beneficència? ¿No serà que a Moliner el preocupa que si es tira del fil de la gestió de Martínez es troben relacions amb la suposada trama de Blasco, la cooperació i Colòmbia Nos Une?

Per aquest motiu, Nomdedéu considera que a Moliner “l’hauria de preocupar més convertir la Diputació en un circ d’imputats, com ha ocorregut ja en Les Corts, que guanyar força enfront dels ‘fabristes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa