Diari La Veu del País Valencià
La Sala Calduch de Villar del Arzobispo mostra paisatges i passatges
Des de les 19 hores del dissabte 26 de març, la Sala d’Exposicions Rafael Calduch de Villar del Arzobispo, mostra exemples de treballs plàstics de la professora Araceli Cacho en una exposició individual en què agrupa poc més d’una dotzena de creacions agrupades sota el títol genèric de “Paisatges i Passatges.

Es tracta de la síntesi creativa d’una pintora i creadora plàstica, que ha aconseguit arribar a l’abstracció i que deixa que la mirada dels visitants jugue un paper fonamental ja que els situa com a part principal del llenç.

Una obra aquesta la d’Araceli Cacho, que pretén establir un diàleg entre el conscient, la qual cosa s’observa i l’inconscient de la persona que admira i observa la proposta pictòrica.

Les persones que visitaren aquesta exposició fins al pròxim 24 d’abril, podran imaginar quant els suggerisca l’obra exposada però no veuran el que imaginen ja que, segons la pròpia autora de les obres, “aquestes propostes fan que no vegem el que veiem, els “passatges” que ens permeten volar”.

Araceli Cacho és pintora i escultura, guanyadora de diversos premis de pintura, entre els quals destaca el de la Vila de Puçol i el de Natzaret. Ha sigut ajudant del professor Rafael Calduch en la unitat docent de Procediments Gràfics d’Expressió entre 2011 i 2014 en la facultat de Belles arts i actualment imparteix cursos en el Centre de Formació Permanent de la Universitat Politècnica de València.

Per a l’autora, “la bellesa està composta d’alguna cosa etern i invariable d’una banda i d’un element circumstancial i relatiu d’un altre” qüestió aquesta que fa de l’exposició que acull la Sala Calduch de Villar del Arzobispo, una mostra polièdrica referent a tècniques i presentacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa