Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de Villar ofereix 6 beques per a persones aturades
SEGONA CONVOCATÒRIA DE BEQUES AULA MENTOR

L’Ajuntament de Villar del Arzobispo convoca el Segon programa de beques per a educació i formació On-line de l’ “Aula Mentor” aquestes beques estan orientades a facilitar l’accés a la formació o millorar la formació que ja es té dins del ventall de possibilitats que ofereix aquesta plataforma on-line

PER QUÈ? Perquè la formació individual és el principal motor de la societat. Facilitar que les persones desenvolupin tot el seu potencial és la principal contribució de l’Ajuntament de Villar del Arzobispo juntament amb l’Escola d’Adults.

En finalitzar el curs els alumnes estaran en possessió d’un certificat d’aprofitament del Ministeri d’Educació

PER A QUI? Van dirigits a veïns de Villar del Arzobispo amb necessitat, voluntat i compromís d’incrementar la seua formació

Els principals beneficiaris d’aquestes beques seran majors de 16 anys, en cerca activa d’ocupació que tinguen el compromís i la necessitat de realitzar una formació que enriquisca i augmente les possibilitats de trobar una ocupació. BUSQUEM PERSONES AMB GANES DE MILLORAR amb inquietuds intel·lectuals i motivades per formar-se.

COM? L’Ajuntament de Villar del Arzobispo atorgarà 6 beques gratuïtes per realitzar un curs de formació de l’Aula Mentor i que trobem a la seva pàgina web (www.aulamentor.es). Cada persona seleccionada triarà un curs. El preu del curs és de 48 euros (dos mesos). Si l’alumne no acaba el curs, haurà de pagar l’import corresponent a l’Ajuntament. I si necessités un tercer mes serà a càrrec de l’alumne 24€/mes.

i … SI NO TINC MOLTS CONEIXEMENTS D’INFORMÀTICA? Per a les persones interessades en aquests cursos l’Ajuntament facilitarà l’assistència/assessorament als alumnes perquè puguen dur a terme la seua formació sense dificultats, a través de l’Escola d’Adults, del Telecentre i de l’Ajuntament de Villar del Arzobispo, trobaràs assistència per guiar-te en la realització del curs.

Per inscriure’s han de passar pel Telecentre Villar del 20 al 31 d’Octubre de 2016 amb la següent documentació:

-DNI

-DARDE SERVEF

Comparteix

Icona de pantalla completa