Diari La Veu del País Valencià
Majors Connecta2 a Villar del Arzobispo
Majors Connecta2 és una experiència de formació dirigida als majors dels centres de la Xarxa Connecta i centrada en les possibilitats que ofereixen els telèfons intel·ligents, les tabletas i Internet.

Telecentre Villar ofereix una sessió de tres hores de durada el dimecres 23 de novembre de 16.00 a 19.00 hrs per 20 persones que vulguin aprendre a utilitzar el seu telèfon mòbil. Els alumnes han de tenir un telèfon mòbil amb Android o Ios (Iphone) per poder realitzar el curs.

La metodologia està basada en el bring your own device (“porta el teu propi dispositiu”), d’aquesta forma cada participant aprèn amb les eines que usa en el seu moment a dia amb l’acompanyament del dinamitzador del telecentre.

La utilització dels materials creats per Fundació Vodafone Espanya a través d’una sessió inicial online i el posterior seguiment i coordinació, perquè puguin al seu torn formar i acompanyar a les persones majors participants en els tallers.

Els continguts se centren en l’ús bàsic dels smartphones i tabletas i el seu accés als Serveis d’Internet i principals Apps d’utilitat pel coletivo al que ens dirigim, especialment apps accessibles com a Medicament Accessible APP.

Objectius del projecte:

• Mostrar les possibilitats que els actuals telèfons i tabletas ofereixen en relació als serveis d’Internet.

• Millorar la qualitat de vida de les persones majors potenciant la seva autonomia, diversificant el seu oci i augmentant les seves capacitats comunicatives a través de l’ús de dispositius mòbils digitals.

Les persones interessades han d’apuntar-se a l’Ajuntament fins al dia 22 de novembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa