Diari La Veu del País Valencià
La UMV celebra el Nadal amb un concert
Dissabte que ve 17 de desembre a les 19 hores tindrà lloc el tradicional concert de Nadal que cada any organitza la Unió Musical Santa Cecilia (UMSC) de Villar del Arzobispo (València). Com en anteriors ocasions, estarà a càrrec de la Banda Juvenil que dirigeix José Cava Pamblanco i comptarà amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola de Música.

A més el concert servirà per a donar la benvinguda als 10 nous músics que fan la seua entrada en la formació juvenil. Es tracta de María Requena i Valeria Ramírez (clarinet), Amparo Quiles i Marta Gil (flauta), Aitana Cervera (saxo), Eduardo Aparicio (trompa), Elisa Aparicio (trombó), Samuel López (trompeta), Kirani Bacula (cello) i Nuria Martínez (bombardí).

El concert començarà amb el pasdoble de concert Torre de l’or, de Ricardo Daurat i continuarà amb ‘Jungle Book’ de Sherman/Gilkinson i el poema àrab per a banda ‘El somni de Boabdil’, d’Enrique Martínez Fuentes.

Ja en la segona part, i després de la interpretació del vals ‘A la vora del Danubi blau’, els protagonistes seran els alumnes més xicotets de l’Escola de Música, que pujaran a l’escenari per a cantar acompanyats per la Banda Juvenil una selecció de nadales populars com ‘Camine, camine, camine’, ‘Però mira com beuen’, ‘Nit de pau’, ‘campana sobre campana’ i ‘El tamboriler’.

La tradicional Marxa Radetzky de Johan Strauss posarà punt i final a aquesta vesprada musical en la qual no faltaran dues rifes de cistelles de Nadal entre els socis i assistents al concert.

Amb el concert de Nadal la Unió Musical Santa Cecilia de Villar clausura un intens any d’activitats musicals entre les quals han destacat el concert d’estiu, el festival de bandes juvenils, el viatge de la banda simfònica a Logronyo, una nova edició de la seua Tardor Musical i el tradicional concert de Santa Cecilia, que es va celebrar el passat 26 de novembre.

Comparteix

Icona de pantalla completa