Diari La Veu del País Valencià
La PAH de PAHTERNA exigeix la paralització del desnonament d’una família
RedactaVeu / Paterna

La PAH de PAHTERNA convoca avui una roda de premsa a les 11 hores en les portes de l’Ajuntament de Paterna per explicar el resultat de les gestions i concentracions convocades per a avui, des de les 9 hores en el carrer Trinquet, núm. 41 de Paterna, que tenen com a objectiu paralitzar el desnonament de Mª José i dels seus tres fills, de 16, 12 i 3 anys i aconseguir el dret fonamental de disposar d’un sostre on poder viure.

La PAHTERNA juntament amb el portaveu d’Esquerra Unida de Paterna, Javier Parra, van exigir aquest dimarts la paralització total del desnonament, que ha instat SUMPA i que estava previst per a aquest dijous de la família de María José Pedreño, la dona la signatura de la qual va ser falsificada per un assessor del PP el passat any.

Van recordar a l’alcalde Lorenzo Agustí que paralitzar-ho “està en la seua mà si té voluntat”. Encara que l’alcalde va assegurar que “s’havia trobat una solució acceptable a la situació”, no ho és ni per a la PAH ni per al portaveu d’aquesta formació política, ja que les dues solucions oferides a la família passen perquè se’n vagen de Paterna, bé a València durant uns mesos i en un pis de sol dues habitacions quan la família és de sis persones, o bé a 60 quilòmetres a un poble on no està garantit si més no que la família, que no tenen cap ingrés, siga atesa per serveis socials des del primer moment, i on a més se’ls exigeix un important desemborsament inicial de 650 euros”.

“Si l’habitatge és de SUMPA el Govern local té en la seua mà la paralització total del desnonament o bé la negociació d’un lloguer social assumible per una família sense ingressos”

Posteriorment “se’ns ha comunicat verbalment que es va a paralitzar el desnonament, però la PAH manté les concentracions fins que la família no reba una comunicació per escrit dels Jutjats, als quals acudirem amb Mª José al principi del matí. Posteriorment ens concentrarem en les portes de l’Ajuntament i se sol·licitarà un canvi en la política municipal respecte al dret humà de l’habitatge”.

“Avui és Mª José demà pots ser tu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa