Diari La Veu del País Valencià
Mario Gas capitaneja un ‘Julio César’ que pretén omplir el Teatre Calderón d’Alcoi
RedactaVeu / Alcoi

El teatre amb majúscules arriba aquest divendres 17 de gener al Calderón d’Alcoi. De la mà d’un clàssic de William Shakespeare com és Julio César, el Teatre Calderón es prepara per acollir al seu escenari grans actors de l’escena estatal com ara Mario Gas, qui capitaneja un complet elenc junt amb Sergio Peris- Mencheta, Tristán Ulloa, Agus Ruíz, José Luís Alcobendas, Pau Cólera, Carlos Martos i Pedro Chamizo; tots ells amb l’escenografa i la direcció de Paco Azorín.

Julio César va ser una de les obres més destacades de l’últim ‘Sagunt a Escena’. Els experts en Shakespeare coincideixen que el llenguatge de Julio César és tosc i directe, allunyat segurament de la riquesa estilística pròpia del dramaturg anglés però, com no podia ser d’altra manera, replet d’actualitat i vigència. L’accent del muntatge recau precisament en les paraules, en la seua força poètica i evocadora, en la seua capacitat provocadora. Una manipulació, la verbal, que quasi sempre està al servei de qui ostenta el poder, i que quasi mai està al servei del poble, és a dir, de nosaltres.

La venda d’entrades, després d’una intensa promoció que s’ha allargat des d’abans del Nadal, ha avançat a bon ritme i és molt probable que el Teatre Calderón d’Alcoi lluïsca gairebé de gom a gom aquest divendres. I és que l’oportunitat de gaudir d’aquest grup d’actors, rostres molt coneguts de la xicoteta i gran pantalla, ha activat de valent el públic de les comarques centrals. Tot i això, naturalment es reservarà un percentatge marcat per la llei per a la venda d’entrades en la mateixa taquilla del Calderón, des de les 18 hores de la vesprada de divendres.

>

Trailer JULIO CÉSAR

Comparteix

Icona de pantalla completa