Pau Martínez González, nou president de l'associació dels guionistes

Director de la sèrie “l'Alqueria Blanca”
17 gener 2014 01:00h
RedactaVeu / València
 
Com a guionista ha participat en nombrosos projectes i ha desenvolupat la major part de la seua carrera professional com a director. Els seus treballs han sigut premiats en diferents festivals, encara que és com a director de la sèrie “l'Alqueria Blanca” pel que és més conegut.
 
Pau Martínez, un professional compromès, afronta la presidència dels guionistes valencians en un moment crític per al sector audiovisual. Assumeix un mandat de dos anys que seran, probablement, decisius per a la professió i en el qual EDAV intensificarà els seus contactes amb l'Administració i els grups de l'oposició en la defensa dels interessos dels seus associats i també els dels professionals de l'audiovisual valencià.
 
JUNTA: PRESIDENT - Pau Martínez González. VICEPRESIDENT - Raúl Gálvez Macián. SECRETARI - Rafa Ferrero Francés. TRESORER - Rodolf Giner Casado. VOCAL - María Mínguez Pardo. VOCAL - Miguel Marcos Cambrils. VOCAL - Beatriz García Alós. VOCAL - Xavier Puchades Hernández. VOCAL - Óscar Bernáncer Martínez. VOCAL - Juan José Moscardó Rius. VOCAL - Almudena Verdés Durá. VOCAL - Luis Eduardo Pérez Cuevas. VOCAL - Juan De la Cruz Nieto.
 
Pau Martínez ha signat tot tipus de treballs audiovisuals, com a realitzador, director o guionista: curts, llargs, documentals, 'tv-movies' o videoclips. Com a guionista ha participat en l'escriptura i desenvolupament de curtmetratges, llargmetratges per a cinema, documentals o sèries de televisió.
 
Ha desenvolupat la major part de la seua carrera com a director, on destaquen els films “Bala perdida” (2003) o El Kaserón (2008), pel·lícules amb les quals va obtenir el premi al millor director en la Mostra de València en les seues edicions de 2003 i 2008, així com la “tv-movie” “Omar Martínez” (2006), que va obtenir una desena de premis en diferents festivals.
 
El seu últim treball com a director de cinema és el llargmetratge “Reset” (2013), que s'estrenarà en 2014 i que va suposar la culminació del taller de cinema Vivir rodando.
 
Des de 2010 fins a finals de 2013 ha format part de l'equip de directors de la sèrie “L’Alqueria Blanca”, per a RTVV.

next