Naix ʹClapirʹ, una nova revista de Joves Historiadors Valencians

ʺPretenem crear un punt d'unió que aconseguisca agrupar les línies d’investigació més noves i els descobriments més recentsʺ

RedactaVeu / València
 
Naix Clapir, una nova revista de Joves Historiadors Valencians. El projecte sorgeix de la voluntat de dinamització del panorama historiogràfic valencià des de la seua base: els estudiants que encara cursen els estudis d’Història en els diferents nivells.
 
Per què? Davant les dificultats que observen en el món de la història per a vertebrar una historiografia valenciana, un grup d'estudiants de la Universitat de València han decidit crear una revista per a cobrir, encara que siga parcialment, aquesta mancança.
 
Què pretenen? Dins de les seues possibilitats d’acció, pretenen crear un punt d'unió que aconseguisca agrupar les línies d’investigació més noves i els descobriments més recents, tot recopilant les fites més destacables de la historiografia local del País Valencià.
 
 

En definitiva, aquest projecte té la intenció de convergir la Història i la societat que ens envolta, fent aquesta més entenedora i tenint present que l’historiador es deu al seu context, i per tant, s’ha de fer comprendre.
 
No hi ha dubte que aquest camí que enceten està obert a la participació de tothom qui vulga contribuir.
 
 
Si esteu interessats/des a col·laborar envieu un correu a contacte@clapir.org i us respondrem de bon grat.


 
 
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat