Diari La Veu del País Valencià
Pedreguer demanarà la construcció urgent del nou centre de salut
RedactaVeu / Pedreguer

El plenari ordinari de gener de Pedreguer, a celebrar el proper dia 30, debatrà una moció en què es demana la construcció immediata del nou centre de salut del municipi, previst des de fa temps, i que disposa inclús de parcel·la cedida per l’ajuntament i propietat de la Conselleria des de 2008.

Cansats de les burles per part de Conselleria i de la concessionària Marina Salud, que porten anys passant-se la suposada responsabilitat de construir el centre l’una a l’altra, el grup municipal BLOC-Compromís presentarà a debat una moció en què es demana la construcció del centre i la reparació, mentrestant, de les nombroses carències que presenta l’edifici que actualment s’empra com a centre de salut, que, per no tenir, no te ni ascensor.

Des del BLOC, el seu portaveu, Sergi Ferrús, ha dit que, “vista la poca serietat de les autoritats sanitàries, i el menyspreu manifestat al llarg dels anys per part de Marina Salud i la mateixa Conselleria, només queda la conscienciació de la ciutadania”, no descartant la possibilitat de proposar mesures de pressió, “com ara, la concentració setmanal davant del símbol patent d’eixa burla, el cartell anunciador de la construcció del centre de salut, vergonyosament instal·lat en la parcel·la cedida per Pedreguer. Recordem que mesures com aquesta van ajudar a la construcció del nostre Institut. Potser va sent hora de tornar a treure al carrer l’esperit reivindicatiu de la gent del nostre poble”.

En el mateix plenari, el grup nacionalista també portarà a debat una moció demanant la recuperació del deute històric de l’Estat amb el País Valencià acumulat per l’infrafinançament autonòmic durant 2002-2012 i que ascendeix a 13.449 milions d’euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa