La Generalitat nega que tinga previst suprimir 151 línies en valencià

El vicepresident, José Ciscar, assenyala que la previsió és d'eliminar 76 línies d'infantil, tant en castellà com en valencià
17 gener 2014 01:00h
ACN / València

A preguntes dels mitjans en roda de premsa posterior al ple del Consell, José Ciscar ha dit que la previsió és de suprimir 76 línies educatives d'infantil de 3 anys, tant en valencià com en castellà, i d'obrir-ne 14 noves.

El vicepresident ha assenyalat que aquestes variacions "es fan cada any i que es donen per les fluctuacions de la població en funció de la natalitat".

El número dos del govern d'Alberto Fabra ha afegit que pel que fa a unitats educatives, la Conselleria d'Educació té previst crear-ne 291 noves i suprimir-ne 283 en les dues llengües.

"Es creen més que se'n suprimeixen i tot això està en funció de la població escolar i de la dispersió geogràfica que puga existir", ha reiterat. Sobre les crítiques d'Escola Valenciana per la manca d'informació i de reunions amb la Conselleria d'Educació, José Ciscar ha dit que el departament "sempre dóna aquest tipus d'explicacions".

Insistit sobre per què encara no s'han mostrat aquestes dades, José Ciscar ha respost que "el procés s'està tancant i que les al·legacions s'han de resoldre".
 
next