Diari La Veu del País Valencià
El Carcaixent serà el rival d’el Puig
El Puig C.E. ja té rival per a la seua segona promoció d’ascens a Preferent. Els possibles rivals per a aquesta decisiva eliminatòria eren Els Ibarsos, C.D. Serrans, C.D. Pedralba, Alcacer C.F., U.D. Carcaixent, G.C.D. Sant Joan i el C.F. Unió Esportiva Il·licitana.

Després del sorteig realitzat ahir en la seu central de la Federació Valenciana de Futbol, el U.D. Carcaixent serà el rival de la promoció d’ascens a Preferent.

El Puig C.E. es va classificar matemàticament per a aquesta promoció fa dues setmanes després d’empatar a casa davant l’Almenara. Malgrat açò, l’equip va guanyar ahir en l’última jornada de lliga davant el Betxí per 2-3, sumant així la vintè primera victòria d’una fantàstica temporada.

El partit d’anada de la promoció d’ascens davant el Carcaixent es disputarà el dia 14 de maig en el camp de El Puig a les 19 hores. Per la seua banda, l’eliminatòria es decidirà en el partit de tornada que es jugarà una setmana més tard, el dissabte 21 de maig, en El Puig.

Després d’una temporada magnífica, El Puig C.E. vol acabar amb una gran alegria aconseguint l’ascens a la màxima categoria del futbol regional.

Comparteix

Icona de pantalla completa