Diari La Veu del País Valencià
El Puig regula la situació del bar del Poliesportiu
Mentres dura el procediment, es continua amb el servei de menjars i begudes a través d’una foodtruck gestionada per una empresa privada.

Després que haja vençut el termini del contracte de la concessió del bar amb els anteriors adjudicataris, l’Ajuntament del Puig ha iniciat el procediment de regularització del bar del Poliesportiu. Existia la possibilitat d’una pròrroga per dos anys més, però no s’ha pogut concedir per reiterats incompliments contractuals per part de l’anterior gestor.

En els pròxims mesos, es donarà a conéixer els plecs que regularan la gestió del bar, perquè tots els interessats puguen optar al mateix, ja que es tracta d’una excel·lent opció de treball. El consistori té previst remodelar les instal·lacions per a complir la normativa –en especial la d’accessibilitat- i perquè es puga donar el millor servei ja que té grans possibilitats.

Per la seua banda, el Consistori no ha volgut deixar sense servei de menjars i begudes a tots els veïns que utilitzen o visiten el Poliesportiu. Hi havia una sol·licitud per a instal·lar una Foodtruck, gestionada per una empresa privada, i el consistori ha donat el seu consentiment. Es tracta d’una camioneta que oferix distints menjars com perritos calientes, hamburgueses, entrepans… i expén begudes.

Comparteix

Icona de pantalla completa