Diari La Veu del País Valencià
El Centre de Salut del Puig celebra les seues noces de plata
Els alumnes del grup de gimnàstica per a adults han realitzat una demostració de les seues classes

El Centre de Salut del Puig ha celebrat el seu 25 aniversari amb un acte organitzat per la Regidoria de Sanitat que ha començat amb la rebuda de les autoritats a les portes del centre.

El primer dels discursos ha estat el de l’alcaldessa del Puig, Luisa Salvador Tomás a qui li ha seguit la directora territorial de l’àrea de salut, María Teresa Cardona. Ha tancat la ronda d’intervencions el gerent de l’àrea de salut nº4 de l’Hospital de Sagunt, José Luis Chover.

“Vull donar les gràcies i felicitar a tots els professionals que han passat pel centre i s’han preocupat per la salut de tots nosaltres”, ha assegurat l’alcaldessa.

Per la seua banda, la directora territorial ha destacat la insistència de la primera edil per demanar millors i majors serveis, “des de la Conselleria teniu les portes obertes per a tot. El sistema sanitari públic és una de les millors coses aconseguides en els últims 30 anys al nostre país i l’atenció primària en la nostra comunitat és una de les millors del país”, ha explicat Maria Teresa Cardona.

Abans d’entrar al centre, els alumnes i alumnes del grup de gimnàstica per a adults dirigits per Empara Vetlla han realitzat una actuació a peu de carrer per a tots els presents en l’acte. També ha estat el grup de gimnàstica de la matrona que porta 20 anys d’activitat incansable. La mitjana d’alumnes per cada sessió és de 35, dos dies a la setmana.

Una vegada dins, s’ha projectat un vídeo a la sala de gimnàstica recordant els 25 anys del Centre de Salut, amb declaracions dels protagonistes de tota la trajectòria del centre i la seva evolució.

Després del vídeo, s’ha realitzat una visita guiada pel centre per observar el seu funcionament i tots els serveis que ofereix. En l’actualitat disposa de 4 consultes mèdiques, 2 pediàtriques, 5 d’infermeria, 2 de matrona i una altra de salut mental. Es realitzen periòdicament campanyes de promoció i prevenció de la salut. En els mesos d’estiu, hi ha també consultori a la platja.

Comparteix

Icona de pantalla completa