Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament posa en marxa la primera Setmana Jove
Els adolescents del poble aprendran cuina saludable, a programar un sensor, a personalitzar les seues samarretes i gaudiran d’una vesprada-nit d’oci a l’ESPAI JOVE.
L’Ajuntament del Puig presenta per primera vegada la Setmana Jove, uns dies d’oci educatiu per a joves i adolescents (majors de 12 anys) amb activitats a la vesprada els dies 6,7 i 8 de juliol.

Aquesta primera Setmana Jove proposa activitats on els adolescents es divertiran, gaudiran i treballaran aptituds i competències. Amb aquestes activitats, es vol donar a conèixer l’Espai Jove, oferir activitats d’oci saludables no associades al consum d’alcohol i drogues. A més, es vol crear teixit social amb els joves del poble i plantejar activitats d’oci diferents a l’habitual.

La Setmana Jove es compon de tres dies i s’iniciarà el dimecres 6 de juliol amb la “Vesprada Tecnològica” on els joves aprendran a programar amb Arduino una alarma de proximitat amb sensor ultrasònic gràcies a la co·laboració de la empresa “Con más futro”.

El dijous 7 el taller estarà destinat a customizar samarretes i a la cuina saludable on aprendran la cuina de supervivència per a principiants i a realitzar còctels saludables sense alcohol.

Finalment, el divendres és el dia gran per a tancar la primera Setmana Jove, arribaran Carpa Wii, els campionats de Futbolí i Hoquei Air. Per als guanyadors es repartiran premis en forma d’entrades per a un parc aquàtic. Abans de finalitzar, tots els assistents als campionats soparan de “sobaquillo” i se’ls convidarà a beguda sense alcohol. La proposta és una nit d’oci amb els seus amics, jugant i gaudint del seu temps d’oci de manera diferent.

El regidor de Joventut, Julià Oriola, ha declarat que dónes del Consistori desitgen que aquesta siga ”la primera edició d’aquesta Setmana Jove, una forma de celebrar la fi de curs amb activitats d’oci sa i divertit. Durant aquestes jornades els joves conviuen participant en jocs i activitats, vivint bons moments en el ESPAI JOVE. Des de la regidoria de Joventut volem que es convertisca en punt de trobada per als joves del Puig”.

A més ha afegit que enguany s’ha dissenyat una programació atractiva i la intenció és ampliar l’oferta “any rere any i aconseguir la participació activa dels joves, no solament acudint al ESPAI JOVE sinó proposant i organitzant la setmana”.

Comparteix

Icona de pantalla completa