Diari La Veu del País Valencià
El Puig – L’Ajuntament obri l’oficina d’atenció al ciutadà a la platja
L’OAC, Oficina d’Atenció al Ciutadà de la platja, romandrà oberta fins al 31 d’agost, en horari de 9:30 a 14:30 de dijous a diumenge i els dimarts de 10 a 14 hores.

Qualsevol ciutadà que desitge fer els seus tràmits amb el Consistori pot fer-los també a la platja, a través de l’OAC, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. Estarà oberta fins al 31 d’agost i té el següent horari: de 9:30 a 14:30 de dijous a diumenge i els dimarts de 10 a 14 hores.

La seua finalitat és millorar la qualitat en l’atenció al públic i integrar en un punt el servei d’informació i gestió de tràmits municipals, per a acostar les relacions del ciutadà amb la seua Administració Local. Els veïns poden dirigir-se a l’OAC per realitzar qualsevol gestió municipal i plantejar suggeriments i necessitats. També es poden apropar per a rebre informació de qualsevol servici que s’oferix en l’Ajuntament; de les convocatòries que es realitzen, de la programació turística, cultural i de festes, de cursos formatius, beques i orientació laboral, de les activitats i escoles esportives, de joventut, d’empreses i subvencions, associacions. També per a realitzar distintes gestions com a empadronaments. L’oficina, amb què es pot contactar al telèfon 678751083 o per l’adreça de correu [email protected], està ubicada en l’esplanada entre Puig-Val i Play-Puig, al costat del Passeig Marítim. (Per festa local i nacional tancarà els dies 14 i 15 d’agost).

Viure la platja amb els 5 sentits

S’ha dissenyat un complet programa d’activitats per a esprémer al màxim tot el que oferix la costa. D’una banda, buscant el relax i el culte al cos, durant els mesos de juliol i agost, a primera hora del matí i a última de la vesprada, quan el sol és menys intens, s’oferixen classes de ioga i tai-txí. A més, de forma totalment gratuïta (subvencionat 100 % Diputació) s’oferiran dos sessions de cinema: dijous, 7 de juliol “Hotel Transylvania 2” i el divendres 5 d’agost, “Superpoli en Las Vegas”. Les dos començaran a les 22:00 i es realitzaran entre Platja dels Plans i Urb. Mar Plata.

Comparteix

Icona de pantalla completa