Diari La Veu del País Valencià
El Puig fa un balanç molt positiu de la I Setmana Jove
Pretén consolidar-se, any rere any, com a trobada d’oci educatiu per als joves del Puig.

Còctels, noves tecnologies, recreatius amb futbolí o hoquei air, wii però, principalment, bons moments i aprenentatge és el que s’ha viscut a la I Setmana Jove que es va celebrar la passada setmana a l’ ESPAI JOVE del Puig, un lloc que s’ha convertit en punt de trobada d’oci educatiu per als joves del Puig.

Aquesta primera Setmana Jove ha proposat activitats on els adolescents es van divertir, van gaudir i van treballar aptituds i competències. Amb elles, es pretén donar a conèixer l’ Espai Jove i oferir activitats d’oci saludables no associades al consum d’alcohol i drogues. A més, té com a objectiu crear teixit social amb els joves del poble i plantejar activitats d’oci diferents a l’habitual.

La Setmana Jove ha constat de tres dies. Es va iniciar amb la “Vesprada Tecnològica” on els joves van aprendre a programar amb Arduino, una alarma de proximitat amb sensor ultrasònic. La següent activitat anava destinada a customitzar samarretes i a la cuina saludable on van aprendre la cuina de supervivència per a principiants i a realitzar còctels saludables sense alcohol.

L’últim dia va arribar la Carpa Wii, els campionats de Futbolí i Hoquei Air. Per als guanyadors es van repartir premis en forma d’entrades per a un parc aquàtic. Abans de finalitzar, tots els assistents als campionats van sopar de “sobaquillo” i se’ls va convidar a beguda sense alcohol. La proposta era una nit d’oci amb els seus amics, jugant i gaudint del seu temps d’oci de manera diferent.

”Volem que la Setmana Jove es convertisca en una forma de celebrar la fi de curs amb activitats d’oci sa i divertit. Durant aquestes jornades els joves han conviscut participant en jocs i activitats, vivint bons moments a l’ESPAI JOVE, punt de trobada per als joves del Puig”, ha assegurat el regidor de Joventut, Julià Oriola.

“Enguany s’ha dissenyat una programació atractiva i la intenció és ampliar l’oferta any rere any i aconseguir la participació activa dels joves, no solament acudint a l ESPAI JOVE sinó proposant i organitzant la setmana”, ha afegit el regidor.

Comparteix

Icona de pantalla completa