El Puig - Aquest estiu, cultiva cos, ment i ànima a la platja

15 juliol 2016 01:00h
L'Ajuntament ha engegat classes de ioga i tai-txí a hora de la mar
 
La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Puig ha engegat classes de tai-txí i ioga per a cultiva, durant l'estiu, cos, ment i ànima a la vora de la platja.

Les classes d'ambdues disciplines mil·lenàries seran en dos horaris diferents perquè tots els que vulguen gaudir d'elles puguen acoblar-les a la seua disponibilitat. A més, es faran a les hores de menys calor del dia, de 08:30 a 10:30 serà l'horari dels matins i de 19:00 a 21:00 hores el de les vesprades.

Els dilluns i dimecres seran els dies per a la meditació i la cerca del benestar físic i mental gràcies al ioga. Per la seua banda, els dimarts i dijous seran per a la pràctica físic-espiritual amb el tai-txí.
 

I perquè siguen encara més accessibles aquestes classes, hauran dos punts de trobada dels alumnes, un d'ells serà en la Urbanització Mar-Plata Plansmar i l'altre en la Urbanització Play Puig – Puig Val.

El preu serà de 5€ al mes per activitat i qui vulga apuntar-se el podrà fer en el centre cultural La Marina o a l’OAC de la platja.

 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next