Diari La Veu del País Valencià
El Puig habilita la primera platja per a gossos
El municipi és dels pioners a disposar d’una zona autoritzada per a gossos, una iniciativa molt valorada per veïns i turistes
La platja de La Torreta-Santa Elvira del Puig –la que es troba més al nord, afrontant amb el barranc de Puçol-, s’habilitarà perquè puga ser transitada per gossos.

La zona es trobarà degudament senyalitzada i delimitada, comptarà amb papereres i bosses per a arreplegar els excrements, amb servei de salvament i socorrisme, passarel·les, llavapeus, cartells indicatius i pals de senyalització.

“Pensem que és molt positiu que els nostres veïns i turistes disposen d’una zona en l’arena on gaudir en companyia de les seues mascotes i en plena convivència amb la resta d’usuaris”, ha explicat el Regidor de Platges, Fernando Checa López del Castillo.

Des que començaren les primeres actuacions, molts municipis s’han interessat per la implantació en les seues platges.

Tots els usuaris que acudisquen amb les seues mascotes hauran de complir unes normes de conducta, entre les quals destaquen:

-Els gossos hauran d’anar amb corretja, si el gos està catalogat com perillós, haurà de portar posat boç.
-El propietari haurà de disposar de passaport veterinari i targeta d’identificació en regla, que haurà de portar amb si.
-Serà obligat arreplegar els excrements dels animals i depositar-los a les papereres habilitades per a això.

“És molt important la sensibilització i col·laboració de tots els usuaris per a mantindre la riquesa del nostre ecosistema litoral i disfrutar d’unes platges en òptimes condicions”, ha afegit el regidor.

Esta iniciativa oferix un valor afegit a l’oferta turística del municipi, fent el litoral encara més atractiu. Una costa en què ja ondeja la bandera blava i la Q de Calidad en la zona Play Puig-Puig Val i complix amb normes de qualitat com la ISO 14001, a més de tindre certs servicis com el punt accessible per a persones amb discapacitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa