El pròxim 25 de setembre el Puig estrena triatló. La històrica localitat valenciana s’apunta a l’esport de moda amb una prova en modalitat esprint. El 1r Triatló del Puig – Huerto de Santa María ja és una realitat. L’esdeveniment sorgix gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament del Puig, el Club Esportiu Tridimonis i el complex hostaler Huerto de Santa María. Es tracta del primer esdeveniment d’aquesta envergadura que se celebra al Puig. “ El nostre desig és que es consolide com a cita anual de referència aprofitant el bon estat de les nostres platges i la importància de l’esport en la nostra localitat ”, ha assegurat l’alcaldessa durant la presentació.

La cursa preveu més de 200 participants per a la primera edició de la prova. La major part del 1r Triatló del Puig – Huerto de Santa María es disputarà a la platja de Puig Val-Play Puig. El sector de natació es celebrarà en aigües obertes a la mateixa platja, el de ciclisme en un circuit que transcorrerà durant una xicoteta part en paral·lel a la mar per a endinsar-se en l’interior del municipi i la cursa a peu es desenvoluparà completament en paral·lel a la costa. L’eixida de la primera prova serà a les 10.00 hores de diumenge 25 de setembre.

El Puig és una de les poblacions de l’Horta Nord que més ha invertit en el desenvolupament de les seues platges en els últims anys. Una evolució constant que li ha fet que este estiu la platja Puig Val-Play Puig haja sigut guardona amb la bandera “Q” de Qualitat Turística. Un certificat atorgat per l’ICTE (Institut per a la Qualitat Turística Espanyola) a aquelles platges que complixen uns nivells de qualitat en els serveis oferits a l’usuari, en les infraestructures i els seus equipaments.

Un escenari perfecte, unit a la proximitat del Puig a la ciutat de València (tan sols a 10 minuts des de la V-21 direcció Barcelona) situa al 1r Triatló del Puig – Huerto de Santa Maria com un dels més còmodes i accessibles per als triatletes valencians.

Comparteix

Icona de pantalla completa