Roberto Sánchez i Jana Koradej s'imposen en el I Triatló d'El Puig

28 setembre 2016 01:00h
El Puig ja té el seu espai en la comunitat triatleta valenciana. L'I Triatló del Puig – Hort de Santa María va tancar ahir la seua primera edició sent un èxit de participació i donant espectacle. 206 triatletas (44 féminas)  han pres l'eixida en la Platja del Puig que s'estrenava en l'esport de les tres disciplines.

Una estrena en el qual Roberto Sánchez Mantecón ha imposat la seua llei. El triatleta de la Universitat d'Alacant ha marcat un ritme frenètic des del primer moment i no ha donat motiu a l'especulació. El de Manises s'ha portat el triomf en l'I Triatló del Puig - Hort de Santa María amb un temps de 01:02:34. Roberto va eixir de l'aigua en primera posició i va ser inassolible per a la resta durant el sector amb bicicleta i el segment a peu.

“La veritat és que he gaudit molt. La carrera m'ha servit per a preparar el Gran Premi d'Espanya Cofidis que afronte en poques dates i isc molt satisfet. El nivell de la prova ha sigut molt alt i segur que repetiré al Puig”, ha comentat Roberto en finalitzar la prova.

En segona posició ha finalitzat Domingo Muñoz del Laboratoris Sys que segueix confirmant la seua gran evolució en el triatló valencià. El de Massalfasar també ha mostrat una gran solvència i ha finalitzat la carrera amb un temps de 01:06:16. En tercera posició ha finalitzat Alejandro Nacher del  CT Trifitness amb un temps 01:06:33.
 

En féminas Jana Koradej, també de la Universitat d'Alacant, s'ha alçat amb el triomf final. L'eslovena ha imposat un ritme frenètic des del primer minut i s'ha alçat amb el triomf final amb un temps d'estratosfèric de 01:10:22. Kordaej ha calcat el plantejament de Roberto Sánchez: Ha eixit a per  totes i no ha donat opció als seus immediats perseguidors.

Roser Vidal del club triatló Sports & Fun ha aconseguit alçar-se amb el segon posat amb un temps de 01:21:32. Rebeca Miñambres del Trivu ha ocupat el tercer lloc del calaix (1:24:49).

D'aquesta manera es tanca la I edició del Triatló del Puig – Hort de Santa María, una prova que ha nascut per a perpetuar-se en el calendari del  triatló valencià i que ha completat la seua estrena sense haver de lamentar cap incident de gravetat.
  
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next