Diari La Veu del País Valencià
El consistori convoca els premis de narrativa i d’investigació
L’Ajuntament d’El Puig ha convocat, un any més, els concursos de narrativa i estudis d’investigació sobre la localitat. El consistori pretén incentivar els estudis que indaguen en el municipi des d’un punt de vista econòmic, sociològic, històric, … i premiar els dots literaris dels veïns i d’autors de tota Espanya. EL premi Dragó del Puig és el concurs d’històries per a xiquets escrites per xiquets. I és que els altres premis són per a adults i es vol obrir el palmito i donar opcions als futurs escriptors. Han de ser del municipi o fills de persones que treballen en ell, d’entre 8 i 16 anys. De temàtica lliure, hi haurà dos premis de 175 euros i 275 euros, per a primària i secundària respectivament.

El tercer d’estos guardons consistix en una beca d’estudis de 2.750 euros per a premiar els treballs d’investigació (individuals o col·lectius) sobre la localitat en qualsevol de les diferents modalitats: economia, sociologia, història, art, educació, sanitat i/o medi ambient.

Les obres literàries es poden presentar en el Centre Cultural la Marina fins al 23 de novembre. El nom dels guanyadors es donarà a conéixer en el transcurs de la Vetlada Literària de Sant Pere.

Adjuntem extractes bases:

EXTRACTE BASES PREMI DRAGÓ DEL PUIG

EXTRACTE BASES BECA ESTUDIS

EXTRACTE BASES PREMI CONTE NARRATIVA

Comparteix

Icona de pantalla completa