Diari La Veu del País Valencià
Atac a la seu de Compromís de Xàtiva

RedactaVeu / Xàtiva.

La seu de Compromís Xàtiva va patir la passada nit de dissabte un atac amb esprai de pintura, que va embrutar el vidre de la finestra, ratllant el logo de Compromís i la bandera de Xàtiva. Des de Compromís Xàtiva, la seua portaveu, Cristina Suñer, ha denunciat els fets i ha declarat que “els qui volen fer-nos callar amb la violència no ho aconseguiran, seguirem treballant per la nostra ciutat i pel nostre País encara que a algú no li agrade”.

Des de Compromís han condemnat aquest atac antidemocràtic a mans d’aquells que utilitzen la violència per a imposar la seua raó. Suñer ha declarat: “sembla que encara queden intolerants en la nostra ciutat que no respecten ni formes de pensar diferents ni els símbols tradicionals i identitaris de la nostra ciutat, com és la seua bandera, que no és la primera vegada que sofreix un atac. Quina mena de xativins i quina mena de posició política poden defendre els qui ataquen els seus orígens?”

La portaveu de la coalició ha assegurat que “amb aquest acte vandàlic no s’ha aconseguit cap propòsit.” I ha recordat que no és la primera seu de Compromís que ha sofert aquests atacs, “ja ha passat a altres llocs com Ontinyent, València, Gandia o Picanya. Fins i tot companys de les Corts han sofert amenaces de mort. Si pretenien fer-nos por no ho han aconseguit, ni ho aconseguiran”.

A l’hora de la redacció d’aquesta notícia, representants dels col·lectius municipals de PP, PSPV i EUPV de Xàtiva i UPyD havien transmès la seua solidaritat amb Compromís per aquest atac a través de twitter.

Comparteix

Icona de pantalla completa