Atac a la seu de Compromís de Xàtiva

Cristina Suñer: “Els qui volen fer-nos callar amb la violència no ho aconseguiran, seguirem treballant per la nostra ciutat i pel nostre País”


RedactaVeu / Xàtiva.

La seu de Compromís Xàtiva va patir la passada nit de dissabte un atac amb esprai de pintura, que va embrutar el vidre de la finestra, ratllant el logo de Compromís i la bandera de Xàtiva. Des de Compromís Xàtiva, la seua portaveu, Cristina Suñer, ha denunciat els fets i ha declarat que “els qui volen fer-nos callar amb la violència no ho aconseguiran, seguirem treballant per la nostra ciutat i pel nostre País encara que a algú no li agrade".

Des de Compromís han condemnat aquest atac antidemocràtic a mans d’aquells que utilitzen la violència per a imposar la seua raó. Suñer ha declarat: “sembla que encara queden intolerants en la nostra ciutat que no respecten ni formes de pensar diferents ni els símbols tradicionals i identitaris de la nostra ciutat, com és la seua bandera, que no és la primera vegada que sofreix un atac. Quina mena de xativins i quina mena de posició política poden defendre els qui ataquen els seus orígens?”

La portaveu de la coalició ha assegurat que “amb aquest acte vandàlic no s’ha aconseguit cap propòsit.” I ha recordat que no és  la primera seu de Compromís que ha sofert aquests atacs, “ja ha passat a altres llocs com Ontinyent, València, Gandia o Picanya. Fins i tot companys de les Corts han sofert amenaces de mort. Si pretenien fer-nos por no ho han aconseguit, ni ho aconseguiran”.

A l’hora de la redacció d’aquesta notícia, representants dels col·lectius municipals de PP, PSPV i EUPV de Xàtiva i UPyD havien transmès la seua solidaritat amb Compromís per aquest atac a través de twitter.

Comentaris

Diafebus Rocafort
8.

#1 És que per a ells l'únic escut és d' Espanya i si duu la gallina encara millor.

  • 0
  • 0
Carles L'alcúdia de crespins
7.

És pot i és déu çesser d'esquerres i no ser catalaniste, defendre la llengua valenciana i aspirar a un país valencià lliure i plenament autònom. Això no vol dir estar contra catalunya. NO SER CATALANISTE NO VOL DIR ANAR CONTRA CATALUNYA ¿per què anar en contra? som païssos germans en moltes coses ... però no és la mescla dels païssos catalans ...

  • 0
  • 3
RAFAEL
6.

Que pensa Alfonso Rus de tot açò, perque el que diu el que signa Carles, pareix que el joc de paraules que empra el conduixen a la prehistòria i no sap per on eixir. Sols el odi als interesos del valencians i la nostra l'el.liminacio com a poble.

  • 5
  • 0
Tamarit Sagunt
5.

Amics de Compromís, recordeu que primer t'ignoren, després se'n riuen, més tard t'ataquen i, finalment, guanyes.

  • 8
  • 0
Carles L'alcúdia de crespins
4.
Infantil perquè sempre estant pendents de catalunya, com si nosaltres no fórem majors d'edat per a saber el que ens fa falta. El catalanisme està desfaçat i és irracional, superficial perqué els plantejaments tenen bases anacròniques d'un marxisme pansit i superat.
  • 1
  • 20

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat