Diari La Veu del País Valencià
Luna, Mollà i Blanco en la presentació de ‘Tierra de saqueo’ a Alcoi

Lídia Vila / AraMultimèdia / Alcoi.

Aquest divendres 24 de febrer, a les 19’30 hores, tindrà lloc al Teatre Principal d’Alcoi la presentació del llibre ‘Tierra de saqueo. La trama valenciana de Gürtel’ del periodista contestà Sergi Castillo. L’acte comptarà amb la participació de tres dels principals testimonis de lluita contra la corrupció que s’arrepleguen en el llibre: l’ex-portaveu socialista Ángel Luna, la diputada de Compromís Mireia Mollà i el portaveu adjunt d’Esquerra Unida Ignacio Blanco.

El debat estarà moderat pels periodistes Enrique Ruiz i Javier Llopis, responsables de la informació política en ‘Radio Alcoi Cadena Ser’ i el periòdic ‘Diario Información’ respectivament. Periodistes d’aquests mitjans de comunicació també són citats en el llibre com a referents de la lluita contra la corrupció.

En aquest acte, obert al públic, l’autor parlarà dels casos Gürtel, Brugal o Urdangarin, però també del tancament de Canal 9, els problemes al Palau dels Arts, de la sentència de Carlos Fabra o el judici a Rafael Blasco, assumptes que aborda en el seu llibre.

‘Tierra de saqueo va eixir al mercat a l’octubre i ha esgotat ja la seua primera edició. S’ha presentat a Madrid, València i més de 30 poblacions del País Valencià, a les quals Sergi Castillo ha acudit acompanyat d’alguns dels testimonis que apareixen en el seu treball.

Ángel Luna va ser l’assot de Francisco Camps, l’expresident de la Generalitat que va haver de dimitir pel cas Gürtel. Mireia Mollà és una de les denunciants de l’exconseller Rafael Blasco, que aquests dies està sent jutjat pel cas Cooperació. Ignacio Blanco ha desemmascarat els contractes de l’administració amb Santiago Calatrava i Bernie Ecclestone.

Comparteix

Icona de pantalla completa