La direcció de RTVV comunicarà els acomiadaments per correu electrònic

Les primeres baixes seran efectives dimecres que ve, 13 de febrer, i fins a principis de març acomiadaran al voltant de 500 persones
8 febrer 2013 01:00h
EFE / València
 
Segons ha informat la direcció a través d'un comunicat, les notificacions començaran a fer-se a partir de les deu del matí, amb l'enviament d'un correu al compte corporatiu o al personal dels treballadors per informar-los si els afecta l’ERO o no.
 
La fórmula de notificació és la mateixa que es va utilitzar per comunicar els acomiadaments a l'ens i a Radio 9. Han recordat les mateixes fonts, que la informació també estarà disponible en l'àrea privada del Portal IP de la intranet de l'empresa.
 
Per la seua banda, el portaveu adjunt d'Esquerra Unida (EU) en les Corts, Ignacio Blanco, ha denunciat que el mètode de ʹcomptagotesʹ que empra la direcció de RTVV per acomiadar a centenars de treballadors, és summament intolerable i una mostra molt clara d'insensibilitat.
 
Està previst que les primeres eixides es produïsquen dimecres que ve, 13 de febrer, i l'estimació és que des d'aquesta data i fins a principis de març siguen acomiadades al voltant de 500 persones, encara que, des de l'empresa han explicat que aquest és un càlcul estimat.
 
La resta d'eixides previstes en aquest primer període es produirà els dies 15, 19 i 21 de febrer, i en tots aquests casos, els treballadors tindran dret a cobrar el preavís per no haver sigut alertats de l’acomiadament amb quinze dies d'antelació.
 
Els sindicats han explicat que l'empresa no ha quantificat el nombre de treballadors que es veuran definitivament afectats per l’ERO a Canal 9, encara que l'informe remès a l'autoritat laboral parlava d'un màxim de 916 persones. També s’hi indica que afectarà tots els departaments.
Protesta Comité d'Empresa de RTVV en la redacció de Canal 9

next