Diari La Veu del País Valencià
L’exaltació de la Fallera Major es converteix en un míting del PP
RedactaVeu / València

La coalició ha titllat de “error” per part de l’equip de Govern municipal “convertir un acte que hauria de ser un homenatge dels col·lectius fallers a la Fallera Major de la nostra ciutat, en un acte polític i partidista”, ha manifestat en un comunicat.

Compromís ha indicat que García Margallo “ha sigut un actor clau en els conflictes interns pel lideratge al PPCV, posicionant-se com a possible substitut d’Alberto Fabra com a candidat a President de la Generalitat”.

En aquest sentit, entén que l’elecció del ministre per part de l’alcaldessa “treu protagonisme a la màxima representant dels fallers, per a donar protagonisme a un ministre del Partit Popular”.

Els regidors de Compromís sí estaran presents, com és habitual, en la resta d’actes de les festes falleres, com l’exaltació de la Fallera Major Infantil i altres esdeveniments fallers.

La regidora Pilar Soriano ha manifestat que “deixar la decisió del mantenidor a la voluntat d’una sola persona, l’alcaldessa de València, sense cap tipus de procés consultiu ni participatiu on les falleres i fallers de la nostra ciutat són completament exclosos, condueix a situacions lamentables com aquesta”.

Per açò, ha exigit a Barberà que “deixe d’usar de manera partidista la figura de la Fallera Major de València en la seua guerra política amb el president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra”.

Comparteix

Icona de pantalla completa