Diari La Veu del País Valencià
L’efecte ‘Gamonal’ aplega fins Onil
RedactaVeu / Onil.

La corporació municipal d’Onil finalment a hagut de donar marxa arrere i llevar el carril bici, part del qual estava ja construït, després que en l’assemblea d’ahir 20 de gener s’acordara per votació popular paralitzar i llevar aquesta infraestructura.

La pressió social per la inversió innecessària del carril bici, primerament va obligar a parar la seua construcció, -cal recordar que una enquesta a Facebook, votaren aproximadament 700 veïns d’Onil i només 8 van votar a favor (entre ells l’alcalde i part de la corporació local).

L’alcalde, davant els fets va convocar una assemblea ahir dilluns a l’auditori del Centre Cultural d’Onil. Després de més de 4 hores de debat on el civisme i l’educació entre tots els assistents va ser el detonant, cal destacar sobretot els agraïments a l’alcalde de la majoria d’intervencions per contestar via Facebook i per convocar l’assemblea, es va dir no al carril bici.

Així i tot, continua en peu la concentració de protesta fins que no quede completament retirat el carril bici. La convocatòria és per a aquest dissabte 25 de gener a les 12:30 hores davant el Xorro de la plaça d’Onil.

Comparteix

Icona de pantalla completa