Diari La Veu del País Valencià
La fibra òptica arriba a Almoradí
Orange invertirà gairebé 1 milió d’euros per fer arribar la fibra òptica a més de 5.000 llars i empreses d’Almoradí
L’alcalde d’Almoradí, Jaime Pérez Pacheco i el Regidor de Noves Tecnologies, Abelardo Muñoz, han rebut al gerent de Relacions Institucionals d’Orange Espanya en Zona Aixequi, José Luis Martí Xiva, amb la finalitat de conèixer els projectes que ha emprès l’operadora per dotar al municipi valencià de les millors tecnologies de connectivitat mòbil i fixa a través del desplegament de xarxes 4G i fibra òptica fins a la llar (FTTH).
En concret, Orange iniciarà aquest any un projecte valorat aproximadament en un milió d’euros per al desenvolupament d’una xarxa de fibra òptica que arribarà en 2017 a més de 5.000 habitatges i empreses d’Almoradí.
Aquesta inversió d’Orange en infraestructures de fibra òptica a Almoradí se sumeixi a la ja realitzada per al llançament dels serveis mòbils 4G en la localitat valenciana, al que la companyia ha destinat 500.000 euros. Gràcies a això, més del 94% dels ciutadans d’Almoradí no solament poden comptar amb les comunicacions fixes més avançades sinó que poden també superar els 100Mb/s en transferència de dades mòbils.
En total, en els últims vuit anys, Orange ha invertit a Almoradí 1,5 milions d’euros. Durant la reunió, l’alcalde Jaime Pérez Pacheco ha destacat els beneficis que projectes com el d’Orange suposarà per als ciutadans de la seva localitat, així com per al desenvolupament econòmic dels empresaris de la zona, que explicaran ara amb tots els beneficis d’una xarxa de comunicacions amb la tecnologia més avançada disponible actualment al mercat.

Comparteix

Icona de pantalla completa