Diari La Veu del País Valencià
Un ciclista d’Almoradí a la Madrid-Lisboa Powerade MTB Senar Stop
José Antonio Gómiz, ciclista del club d’Almoradí, participarà els dies 30 de setembre al 2 d’octubre en la prova de bici de muntanya sense parades mes dura del món, la Madrid-Lisboa Powerade MTB Senar Stop.
La prova té un recorregut de 770 km, que els participants hauran de completar en un temps màxim de 55 hores, l’organització té establerts deu llocs de avituallamiento durant tot el recorregut, per a l’assistència del cotxe de suport, que en aquest cas realitzaran la seva dona Maricruz Pérez i la seva filla Melisa Gómiz amb una autocaravana.
José Antonio Gómiz participarà en la categoria solament, sens dubte la mes dura, l’any passat tan sol 8 ciclistes van arribar a meta en el temps establert per l’organització, l’objectiu és acabar la prova i agafar experiència en aquesta modalitat de bici de muntanya, per afrontar l’any proper la prova amb més garanties d’èxit.
Aquest ciclista ja experimentat en l’ultra fons, l’any 2005 va participar amb bici de carretera en la Madri-Gijon-Madrid de 1200 km i va finalitzar en 7º posició i dos anys després en 2007 en la Paris-Brest-Paris, també de 1200 km, va concloure en la posició 256 d’un total de 5.500 participants.
En aquesta prova hi ha inscrits 800 participants, i segons fonts de l’organització 24 són alacantins.