Diari La Veu del País Valencià
Celebració del 9 d’Octubre a Almoradí
El passat dia 9 d’octubre es va dur a terme, a la Plaça de la Constitució, un acte en commemoració del dia de la Comunitat Valenciana. Els portaveus dels diferents partits polítics van hissar al so dels himnes, la bandera de la Comunitat Europea, la bandera de la Comunitat Autònoma i finalment l’alcalde, Jaume Pérez Pacheco, va elevar la bandera espanyola.

Seguidament, al Saló de Plens del consistori almoradidense, amb la presència dels membres de la corporació municipal, així com d’ex Diputats autonòmics de la localitat, ex alcaldes d’Almoradí, el Sr. Jutge de Pau, el Sr. Jutge d’Aigües , veïns i veïnes d’Almoradí, l’Alcalde, va dirigir un discurs institucional, trucant a l’harmonia ia la celebració d’aquest dia en pau, demanant un esforç perquè el partidisme no enterboleixi aquest dia i així sigui una oportunitat d’unir i sumar.

En aquest discurs, Pérez Pacheco, va reivindicar majors infraestructures per a la nostra comarca, per així fer-la més atractiva als inversors, i va destacar la necessitat de més ajuda de la Generalitat per protegir, elevar i garantir el futur de la nostra horta i del seu regadiu tradicional que la fan única al món.

Comparteix

Icona de pantalla completa