Diari La Veu del País Valencià
EUPV: “La presumpta trama corrupta s’adaptava a les conselleries de Blasco
RedactaVeu / València.

La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, ha assenyalat hui que la declaració davant el jutge de Maribel Castillo, en el marc del judici pel Cas Blasco, “confirma allò que Esquerra Unida ve sostenint: existia una presumpta trama organitzada, amb continuïtat en el temps i amb uns objectius clars que s’adaptava a cada Conselleria on queia Blasco per a trincar a mans plenes tot el que podien”.

“Tal com va afirmar clarament Maribel Castillo en una conversa telefònica punxada per la Policia, la trama muntava un ‘xiringuito’ en funció de la Conselleria en que el PP col·locava Blasco”, ha explicat Albiol qui considera que aquestes afirmacions “reforcen els plantejaments del Ministeri fiscal i resulten un dur colp a la línia de defensa de l’ex conseller”.

A més a més, ha recordat la diputada autonòmica, la declaració més explosiva ha sigut en una resposta a preguntes de la pròpia defensa de Blasco. “Si Tauroni i Blasco es reunien en la casa d’Alzira, queda clar que hi havia una amistat perquè un conseller no convida a sa casa a un contractista de la Generalitat o a l’inrevés”, ha assegurat. “A més, Maribel Castillo també ha confirmat que Tauroni es referia a Blasco com El Conill”, afegeix Albiol.

Comparteix

Icona de pantalla completa