Diari La Veu del País Valencià
Festa de la Bici a Almoradí
X FESTA DE LA BICI A ALMORADÍ “Pedala per la teua salut”

La Regidoria d’Esports organitza un any més la Festa de la Bici, el diumenge 8 de gener del 2017, a les 11 h des de la Plaça de la Constitució. Aquesta festa és una activitat lúdica i esportiva que pretén fomentar l’ús de la bici com a mitjà de transport alternatiu per als desplaçaments curts per ciutat.

Hi poden participar totes les persones que ho desitgen, amb la condició que el recorregut ha de ser realitzat en qualsevol vehicle sobre rodes i sense motor. Els nens han d’anar acompanyats per adults i els menors de 7 anys hauran d’anar en cadira adaptada a la bicicleta dels adults, o bé no realitzar el recorregut complet. Per als nens es suggereix que només realitzen una part del recorregut demanant incorporar-se en qualsevol punt del recorregut.

Les inscripcions poden realitzar-se per avançat, fins al dissabte 7 de gener, al Quiosc-Bar Kurruncho (a partir del dissabte 24 desembre) i en Oficina de Turisme (a partir del dimarts 27 desembre), al costat de l’església. Als 700 primers inscrits se li obsequia amb un regal i esmorzar.

La inscripció costa 2 €, per a totes les edats. La recaptació es donarà per a la construcció d’una bici especial per a la xiqueta Laura Meseguer.

Premis i regals
En arribar a la Plaça Almoradí Ciutat de Serveis, es lliurarà el dinar i es realitzarà una prova d’habilitat per a totes les edats, que consisteix en una cursa de cintes. Cadascuna de les cintes estarà premiada amb un regal donat pels comerços d’Almoradí.
A continuació, es lliuraran els premis:
A la bici millor adornada
A la bici més original
A la bici clàssica millor adornada
A la millor disfressa
Tres millors dibuixos de 1r, 2n, 3r de primària
Tres millors dibuixos de 4t, 5è, 6è de primària

Comparteix

Icona de pantalla completa