Diari La Veu del País Valencià
Assessorament sobre les clàusules sòl a Almoradí
L’Ajuntament d’Almoradí ofereix, a través de l’oficina municipal d’informació al consumidor, el servei d’assessorament als afectats per clàusules abusives, especialment les anomenades “clàusules sòl”, que afecten un gran nombre de veïns. En l’oficina OMIC els veïns podran consultar i sol·licitar la revisió de les seves hipoteques per detectar possibles clàusules abusives.
La tècnic de l’oficina OMIC, juntament amb els serveis jurídics municipals, atenen les reclamacions a entitats bancàries, informant i facilitant models de sol·licitud per a aquestes reclamacions, ja que l’oficina no té competència per intervenir.
L’oficina OMIC d’Almoradí porta treballant des de 2013, assessorant sobretot tipus de reclamacions de consum, i a més, des de l’any 2015 atén reclamacions referents a clàusules sòl i comissions bancàries, així com la recuperació de les despeses de formalització d’hipoteques, sobre la base de la sentència del Tribunal Suprem 705/2015 de 23 de desembre.
El passat any, es van tramitar un total de 220 reclamacions, de les quals 68 estaven relacionades amb temes bancaris. Enguany, ja s’han atès 20 reclamacions relatives a clàusules sòl i despeses d’hipoteca.

Comparteix

Icona de pantalla completa