Diari La Veu del País Valencià
Gaspar (PSPV) delegarà l’alcaldia de Faura per centrar-se en les primàries
Europa Press / Faura

L’alcalde de Faura i diputat provincial, Toni Gaspar, delegarà totes les seues funcions com a primer edil de la localitat en el seu tinent d’alcalde, amb la finalitat de centrar-se en els pròxims dies en la seua candidatura de les eleccions primàries del PSPV que finalitzaran el pròxim 9 de març, segons ha informat el seu equip en un comunicat.

Gaspar, que ha assegurat no cobra per cap concepte de l’alcaldia de Faura, ha manifestat que “per sentit comú” i per la seua “manera d’entendre la política”, no pot atendre “totes les responsabilitats que genera l’alcaldia amb l’intens dia a dia d’una candidatura per a ser el candidat dels socialistes valencians a la Generalitat”.

A més, sent un breu període d’uns 50 dies, té “l’absoluta seguretat i confiança” en la labor que el seu equip municipal desenvolupar en la seua absència. De fet, aquest dimarts i dimecres Toni Gaspar estarà per diferents agrupacions d’Alacant per tractar amb els militants alacantins aspectes de la seua candidatura en les primàries.

Actes

El dijous serà el torn de la localitat castellonenca de Sogorb, i el divendres a la vesprada Gaspar celebrarà un acte a les instal·lacions de la Nau de la Universitat de València.

El ja pre-candidat intensifica la seua agenda de trobades amb militants i simpatitzants socialistes amb la finalitat de “recórrer el major nombre de pobles i ciutats de tot el País”. “Són moltes les peticions de companys que volen escoltar-me en primera persona i pocs els dies per tractar d’arribar a tots”, ha subratllat.

A la nit del dilluns, va tenir lloc un acte a Xirivella, a la comarca de l’Horta Sud, on, davant un centenar de persones, Gaspar va insistir en la necessitat d’un canvi en les formes de fer política, “que aconseguisca que la gent torne a creure en la política com a forma de donar solució als seus problemes, on prevalga el sentit comú, la ultratransparència com a primer pas per eradicar la corrupció de les institucions públiques i que, d’una vegada, la gran majoria progressista valenciana tinga una opció que li il·lusione a l’hora de votar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa