Diari La Veu del País Valencià
Rafelbunyol – Concert presentació del nou disc de Josep Lluís Galiana i Carlos D. Perales
El saxofonista Josep Lluís Galiana i el pianista Carlos D. Perales presentaran en concert aquest dissabte, en el Auditori Rafelbunyol, el seu segon treball discogràfic titulat TOO SHORT.

Després del gran èxit del concert inaugural del Projecte Rafel Festival , “Fantasia Canina”, al que van assistir més de 430 persones i 150 gossos en una experiència pionera a nivell nacional que, sens dubte, ha situat a Rafelbunyol en el mapa de l’avantguarda cultural espanyola, el Festival de música contemporània continua amb la seua programació.

En aquest cas, el segon concert d’aquesta V edició, és a càrrec dels artistes internacionals Josep Lluís Galiana i Carlos D. Perales que ens presentaran en exclusiva el seu segon àlbum, el qual, en paraules dels propis autors “oscil·la entre les melodies estupefaents i xocs d’energia musical pura. És música improvisada, sense partitures en les quals regna l’imprevisible, l’improvisat, la creativitat…”

TOO SHORT, amb aquest concert torna al lloc que el va nàixer: l’Auditori Rafelbunyol, lloc d’enregistrament, el passat 4 de desembre d’aquest àlbum, que arreplega dotze improvisacions en les quals Josep Lluís Galiana i Carlos D. Perales aprofundeixen en l’exploració de noves imatges sòniques que flueixen a través de la música i l’estètica.

A més, com a peculiaritat, destacar que és el primer disc publicat per LIQUEN RECORDS, un nou segell discogràfic valencià dedicat a la música experimental.

Els artistes han volgut agrair “la inestimable col·laboració de l’Ajuntament de Rafelbunyol des del principi en aquest projecte i la cessió de les instal·lacions Auditori Rafelbunyol, un lloc d’acústica excepcional, per a l’enregistrament de l’àlbum”. Un projecte que també ha comptat amb la col·laboració del Laboratori per a la Recerca de Processos Creatius Contemporanis AD LAB, i del Laboratori d’Electroacústica del Conservatori Superior de Música de València.

Les entrades ja poden adquirir-se en la Casa del Jove de manera anticipada, o reservar-se via telèfon al 96141 0049 o email a [email protected]

Comparteix

Icona de pantalla completa