300 emissores pirates i Catalunya Ràdio tancada

Compromís preguntarà al Consell i al Govern si s’ha actuat igual amb Catalunya Ràdio que contra les 300 emissores pirates existents al territori valencià


RedactaVeu / València.

El portaveu de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que l’actuació del govern central, obligant a cessar les emissions de Catalunya Ràdio en el País Valencià, “responen a una actuació totalment cavernària i sense trellat i demostra que el Consell de Fabra no té cap interés que existisca cap mitjà de comunicació en la nostra llengua”.

Per eixe motiu, Morera ha anunciat que Compromís preguntarà tant en les Corts com en el Congrés al Consell i també al govern central si han actuat amb la mateixa diligència amb les més de 300 ràdios pirates que existixen i emeten al País Valencià. Segons Morera, “desconeixem que hagen tancat cap emissora pirata i si han tancat, no ha sigut per denúncia o perquè ha anat la policia autonòmica, sinó per decisió pròpia de qui mantenien eixa activitat”.

“El que està clar és que la Delegació del Govern i el Consell tenen diferents formes d’actuar i d’aplicar la llei i segons amb qui o amb què, s’actua d’una manera o d’una altra, demostran que la llei no és igual per a tots”, segons Morera.

Comentaris

Segador
14.
Jo anime a que la gent valencianista vote a les properes eleccions, tot i que siguen europees. Ja n'hi ha prou d'ofrenar noves glòries a espanya, ja n'hi ha prou del "Levante Español", ja n'hi ha prou del tancament de RTVV, RTVC, Ràdio Nou, Si Ràdio, Cat Ràdio, Cat Info.... i no ens oblidem tampoc de Info TV o la local Gandia TV. El PP desfà però després fà TV com Mediterráneo TV, Televisions comarcals de caire peppero..... etc etc etc.

#13# Un llaurador valencià ( o de qualsevol territori ) de 60 anys cap amunt, no entén de noves tecnologies. Està acostumat als mètodes tradicionals com la ràdio de tota la vida o la tele. Es necessari llevar-lis les freqüències analògiques de tota la vida? Jo pense que no, i si fora així ja tindríem feina per davant.

Les coses poden canviar, i el canvi es votant.

A vorem com acaba Compromís amb Equo, si va o no va. I a vore si ERPV té oportunitat de créixer a les pròximes eleccions, o si al final la CUP es presenta. A vorem si de tant de remugar, després es vota PPSOE de tota la vida o partidets espanyols o madrilenys com UPyD i altres experiments.

  • 7
  • 1
carles l'alcùdia de crespins
13.

Per què lamentar-se? huì tot lo món té internet i al telefonet també disposem d'nternet ... puix, conecteu-se i prou. Dins d'uns anys tot el sistema serà a través de noves formes de comunicació. Qui vol vore tv3 i escoltar catalunya ràdio ho pot fer perfectament per internet ... ( jo ho faig ... com també escolte, ràdio Pego i canals ràdio, també ràdio occitània i narbonne ...)
què collons xè,´no podràn amb nosalres.

  • 3
  • 5
ximo valència
12.

#2
Ara ho has dit ben clar mante: "No van contra les emissions il·legals, van contra el català al País Valencià" El que cal és defendre per damunt de tot la nostra llengua valencina

  • 4
  • 0
consulat de mar
11.

No totes les radios pirates són de dretes o espanyolistes, també hi ha de molt bones que ara com ara són les úniques emisores que responen als interessos del poble#3

  • 2
  • 1
Joan Cullera
10.

#8
Em sembla molt bona la teua idea. El que cal és donar respostes i actuacions. Ja està bé de queixar-nos i no fer res

  • 13
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat