Diari La Veu del País Valencià
Homs al Govern espanyol: “Només els queda prohibir internet”

ACN / Barcelona.

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha carregat contra la decisió del Ministeri d’Indústria d’advertir Acció Cultural del País Valencià (ACPV) amb possibles multes de fins a un milió d’euros si no tancava les emissions de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació al País Valencià, el que l’entitat ha acordat fer aquest mateix dimarts, i Homs ha exclamat que “només els queda prohibir internet”.

En roda de premsa, el també conseller de Presidència ha emmarcat aquesta situació en l’ofensiva” del Govern espanyol contra el català, on ha inclòs iniciatives com la Lomqe del ministre José Ignacio Wert.

“Ara ens vindran amb els arguments de la legalitat. Haurà canviat algun article de la Constitució i no ens haurem adonat”, ha ironitzat Homs, després de destacar que el Govern farà el que estiga al seu abast per contrarestar-ho.

També ha desvinculat la demanda del Ministeri d’Indústria i el procés sobiranista impulsat a Catalunya: “Desgraciadament, tant és fem el que fem. Hi ha una ofensiva contra el català”.

Comparteix

Icona de pantalla completa