El Metro de València, navegable?

Unes fotografies publicades en un blog de Barcelona mostren un jove en un inflable al túnel de les obres de la Línia 2 de Metrovalencia
1 gener 2013 01:00h
EuropaPress / Barcelona
 
Un altre esperpent valencià que ix a la llum. I és que les obres de la Línia 2 del Metro, en obres, s'han convertit en un altra paròdia a la valenciana: Un túnel del metro, "navegable".
 
Al post, titulat Vivo navegando, es pot veure al jove protagonista d'esta "exploració urbana" a bord de la barca inflable i desplaçant-se pel subterrani.
 
Fonts de la Conselleria d'Infraestructures han explicat que les instantànies han estat preses el maig de 2012 i corresponen al tram de les obres que discorre baix el barri valencià de Russafa.
 
Segons han detallat, la inundació es va produir com a conseqüència de les fortes pluges registrades el maig, que van coincidir amb l'avaria de les bombes d'extracció d'aigua d'este túnel arran d'un acte vandàlic.
 
Per esta raó, han insistit que ha estat un problema puntual i que l'empresa de manteniment contractada per Infraestructures es va fer càrrec de la reparació. Actualment, han recalcat, el túnel es troba sec.

next