Diari La Veu del País Valencià
Albalat continua construïnt Igualtat
La regidora de Serveis Socials Yolanda Sánchez ha organitzat una diversa programació amb motiu de la Setmana de la Dona que s’ha celebrat des del 6 al 10 de març.

Entre les activitats va destacar la inauguració de diverses exposicions en el Centre Cívic el 6 de març. Hi han participats diversos col·lectius de la població (Escola taller de Dones, Ames de Casa dels Sorells, Taller de la Memòria, Escola Infantil Segle XX, Escola Matinera Municipal, el C.P. “el Castell” i l’escultor Antonio Carazo) davall el lema “construint i teixint xarxes d’igualtat” com a part d’un projecte que s’encetà l’any passat i que tindrà continuïtat. A més eixe mateix dia es va inaugurar l’exposició “Mestres del Pinzell” de l’Aula Violeta. Per a tancar eixa activitat es va oferir un espectacle de màgia dedicat a la igualtat i els bons tractes a càrrec de Jordi Màgic.

Entre les activitats cal destacar també la dedicada a les escriptores de la localitat. Així el dimarts 7 de març es va realitzar una tertúlia literària amb la participació de Mercedes Roig, Cristiana Tamarit, Eley Grey i Amparo Gimeno.

El dia de la Dona Treballadora, el 8 de març, es va participar en l’aturada internacional de dones. Es va llegir un manifest en el qual es va recordar l’aprovació d’un Pla d’Igualtat de recursos Humans per als Treballadors municipals aprovat el 25 de gener. De vesprada es va realitzar una exhibició de gimnàstica acrobàtica a càrrec de Rocio Barba i les seues alumnes i la Clownferència “Dona, vida i riure” d’Amaia Prieto.

El 9 de març es va realizar una visita cultural a la ciutat de València amb la intenció de conéixer els carrers en femení del centre de la ciutat. Els assistents van tindre l’ocasió d’acostar-se a 8 punts destacats en commemoració de la celebració del 8 de març i arribar fins al Mercat Central de València. També es va realitzar la projecció d’una pel·lícula.

La programació acaba el 10 de març amb la celebració d’un desdejuni Solidari de matí i el Sopar de les Dones a la nit.

Comparteix

Icona de pantalla completa