Diari La Veu del País Valencià
El secretari autonòmic d’Inclusió visita Vinaròs
El secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, ha visitat Vinaròs, on s’ha reunit amb l’alcalde Enric Pla i amb la regidora de Política Social, Igualtat i Discapacitat, Mamen Ruiz.
Aquesta reunió de treball amb tècnics, realitzada juntament amb la directora territorial a Castelló de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Carmen Fenollosa, va servir per conèixer i valorar les demandes i necessitats locals en matèria de serveis socials, programes, recursos i personal.
Segons Ibáñez, l’objectiu del seu departament és combatre la discriminació territorial entre diferents zones de la Comunitat Valenciana i dotar les poblacions petites d’una estratègia pròpia que permeti afrontar el problema de l’envelliment demogràfic.
En aquest sentit, Mamen Ruiz i el mateix alcalde han agraït aquesta visita institucional, explicant que es va fer un exhaustiu repàs de com afectarà la nova Llei Valenciana d’Inclusió i Drets Socials als diferents programes, ampliant-los i reforçant-los. En els pròxims mesos es començaran a crear a la localitat diferents taules de treball per abordar temes de política social.
“Ibáñez ens ha donat el seu suport i hem parlat de millorar l’atenció a les persones amb malalties mentals a la localitat i de treballar d’una forma molt més estreta tant amb les víctimes de la violència de gènere com amb els agressors”, ha conclòs Ruiz . A més, es va entregar un informe complet de totes les qüestions que afecten més directament al municipi.

Comparteix

Icona de pantalla completa