Diari La Veu del País Valencià
Dispositiu policial durant la Holi Beach Festival a Vinaròs
Hui, dimarts dia 28, a partir de les 17’00 hores, se celebrarà al recinte Platjafest, a la platja del Fortí, l’esdeveniment musical Holi Beach Festival. Per tal motiu, des de la Policia Local de Vinaròs, s’informa del següent:
En tractar-se d’una festa en què previsiblement l’afluència de menors d’edat sigui massiva, des d’aquesta Policia Local de Vinaròs, a través de les regidories de Governació i Festes, amb la intenció de vetllar per la salut i seguretat dels menors d’edat, es va a prohibir la venda de begudes alcohòliques des de les 17’30 a les 23’00 hores en el propi recinte de la Holi Beach, a la carpa jove situada a la platja del Fortí.
Així mateix, per part de la pròpia Policia Local, es va a realitzar un dispositiu especial de control pels voltants per evitar el consum de begudes alcohòliques a la via pública, tot això per evitar en la mesura del possible els greus incidents esdevinguts en localitats veïnes durant la realització d’esdeveniments semblants, a conseqüència de la ingesta incontrolada d’alcohol per part de menors d’edat.
El dispositiu policial comptarà amb la presència de 6 agents destinats a aquesta comesa en exclusiva, així com la presència de dos equips sanitaris a la zona per cobrir possibles contingències durant la realització del festival.
Des d’aquesta Policia Local es recorda que per la Llei 10/2014 de Salut de la Comunitat Valenciana, està prohibida la venda, subministrament i consum de begudes alcohòliques pels menors d’edat.

Comparteix

Icona de pantalla completa