Diari La Veu del País Valencià
Vinaròs dóna explicacions pel viatge a Londres
En resposta a les declaracions que el portaveu d’oposició del Partit Popular, Juan Amat, va realitzar ahir en roda de premsa, assenyalant a l’equip de govern actual d’haver ocultat la realització d’un viatge al Regne Unit pagat amb diners de les arques municipals, aquest matí ha comparegut la regidora d’Hisenda i Ocupació, María Cano, i el regidor de Govern Obert i Noves Tecnologies, Hugo Romero, per desmentir aquestes informacions.
Cano ha volgut ressaltar que “es tracta d’un projecte subvencionat íntegrament amb fons europeus i que això no suposa cap despesa per a l’Ajuntament”. En total, el pressupost assignat per a Vinaròs, és de 30.620 euros. La regidora ha afegit que aquest projecte va ser, de fet, signat pel propi Amat durant la seva gestió i que preocupa que no conegui quin era el seu funcionament.
“De no haver perdut les eleccions ell hauria d’haver anat en el meu lloc a aquest viatge, pel que jo només he complert amb els compromisos adquirits amb aquest projecte que ens sembla, de fet, una bona oportunitat per a tots els vinarossencs, ja que aquests ajuts no són senzills d’aconseguir”.
Per la seva banda, Romero ha assenyalat que no hi ha hagut cap ocultació del projecte ni dels viatges, de fet, aquests van ser anunciats el passat 19 d’abril durant una roda de premsa al Vinalab i mitjançant una nota informativa que es va difondre als principals mitjans de comunicació locals i comarcals.
En elles s’explicava que aquest projecte subvencionat té com a objectiu l’adquisició de bones pràctiques per a, posteriorment, aplicar-les en el municipi per tal de promoure la inclusió i l’ocupabilitat dels joves amb més dificultats. La data de finalització d’aquest projecte està prevista per 2017.

Comparteix

Icona de pantalla completa