Diari La Veu del País Valencià
L’escola d’estiu l’Illa comença amb molta força aquesta edició
L’escola d’estiu l’Illa ha començat amb molta força aquest any 2016. Cadascuna de les tres àrees (infantil, arts i esports), han dut a terme les activitats programades dins la seua temàtica: l’àrea d’infantil treballa amb el conte de Peter Pan per potenciar l’anglès dels més menuts i les àrees d’esport i arts tenen com a temàtica els trentè aniversari del videojoc Mario Bros.
Durant la primera setmana ja s’han fet un parell de sortides. Una d’elles va ser al pantà d’Ulldecona, amb l’objectiu de que els xiquets i xiquetes conegueren tot el paratge de la Tinença de Benifassà. Es va realitzar una excursió senderista i, per finalitzar, una volta amb caiac. Una altra sortida que van fer va ser per anar a pescar, per tal de conèixer alguns dels costums vinarossencs de tota la vida.
El primer dia de l’escola es van dur a terme activitats sobre presentacions, amb la intenció que tots els xiquets es conegueren entre ells, i durant la setmana la programació va continuar amb jocs cooperatius, un taller de manualitats i els tallers innovadors de cuina, entre d’altres. També s’han fet activitats d’aigua perquè els menors no passin malament amb les altes temperatures.

Comparteix

Icona de pantalla completa