Diari La Veu del País Valencià
Vinaròs – Conveni amb la UV per al Vinalab
L’alcalde Enric Pla i el vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València (UV), Ramon López, van signar aquesta setmana un conveni marc de col·laboració per impulsar la formació en el centre del coneixement Vinalab, l’únic equipament d’aquestes característiques dels que es van projectar a la Comunitat Valenciana.
Pla ha explicat que després de molts mesos de gestions es sent satisfet que “una entitat de prestigi com la UV aposti per aquest centre de la localitat”. Amb aquesta acció, afegeix, es consolida el viratge cap a un nou model més participatiu i obert cap a la ciutadania en general.
Per la seva banda, López va destacar el paper pioner del Vinalab a la regió i d’aquí la seva aposta per Vinaròs, que anirà dirigida fonamentalment cap a tres eixos d’actuació.
“El primer d’ells és la formació permanent, pel que planegem portar fins aquí algun dels cursos que organitzem en aquest sentit, així com també esperem organitzar altres activitats relacionades amb les habilitats directives per a la gestió, dirigides a l’administració pública”, ha explicat.
La segona línia serà la innovació i potenciació de les noves tecnologies entre la ciutadania, a través dels entorns virtuals d’aprenentatge que ja formen part d’aquesta societat digital en què vivim.
Finalment, López es va referir als cursos d’extensió universitària, alguns dels quals estaran especialment pensats per a persones majors de 55 anys i que començaran a organitzar-se en els propers mesos.

Comparteix

Icona de pantalla completa