Diari La Veu del País Valencià
Vinaròs – Carnaval d’Estiu amb una exposició al Mercat Municipal
Aquest dijous s’ha presentat al Mercat Municipal la mostra de vestits del Carnaval de Vinaròs, la primera de les activitats a la localitat dins la programació del Carnaval d’Estiu i que es podrà visitar fins al proper 7 d’agost.
Domènec Fontanet, regidor de Turisme i Comerç, ha explicat que traslladar aquesta festa tan representativa per als vinarossencs al mes d’agost és una bona oportunitat per reforçar-la i potenciar el turisme i una demanda dels propis comparsers.
Fontanet també ha agraït a l’Associació de Comerciants del Mercat i de la Comissió Organitzadora del Carnaval (COC) per unir esforços i treballar junts per portar el color i els vestits del Carnaval a aquest espai.
Per la seva banda, Jordi Febrer, president de la COC, ha explicat que en aquesta exposició es poden veure elaborats dissenys de vestits utilitzats en les desfilades. A més, també es poden comprar ja al Mercat els seients per a la Gala de les Reines que es celebrarà el pròxim 6 d’agost al passeig Fora Forat.
Cinta Segura, presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, ha animat a tots a acudir a aquest lloc per gaudir de la mostra gratuïta i també del Carnaval de Tapes, que es durà a terme el proper divendres 5 d’agost a partir de les 20:00 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa