Diari La Veu del País Valencià
Vinaròs – Increment dels usuaris de la biblioteca pel BiblioEstudi
Entre el 23 de maig i el 8 de juliol, el nombre d’usuaris de la Biblioteca Municipal de Vinaròs ha estat de 7.288, un 22% més que durant el mateix període de l’any anterior. O el que és el mateix, 1.300 persones més.
Aquest increment coincideix amb la implementació de la campanya BiblioEstudi, que durant set setmanes ha permès una ampliació d’horaris per facilitar als alumnes la preparació dels seus exàmens.
Aquest servei s’ha ofert durant 10:30 hores diàries de dilluns a divendres i 12 hores d’obertura ininterrompudes durant els caps de setmana. “Els resultats obtinguts són molt satisfactoris”, ha expressat el regidor de Cultura i Joventut, Marc Albella.

D’altra banda, les estadístiques mostren que la major part dels visitants que s’han registrat són dones majors de 14 anys, estudiants universitàries i de batxillerat.

“Creiem que aquestes dades obliguen a seguir impulsant el projecte l’any que, a causa de la bona acollida que ha tingut. La comunitat estudiantil ha aprofitat aquest lloc d’estudi i consulta i això és una cosa que volem potenciar”, ha conclòs Albella.

Comparteix

Icona de pantalla completa