Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament presenta al nou director de l’Aula Teatre: Toni Guillot
L’actor Toni Guillot ha estat presentat aquest dimarts davant els mitjans com el nou director de l’Aula Teatre de Vinaròs, després que guanyés per concurs públic la licitació d’aquest contracte de dos anys més dos més prorrogables.
El regidor de Cultura, Marc Albella, qui ha volgut agrair en primer lloc el treball que ha realitzat l’anterior director i precursor de l’Aula Josi Granzenmüller, ha avançat que es mantindrà l’estructura dels tres grups que existeixen d’altres anys.
“Aquest 8 de setembre s’obrirà el període d’inscripció per a totes les persones interessades a formar part de l’Aula i es podran inscriure fins al 22 de setembre al primer pis de la Biblioteca Municipal, per un preu de 40 euros, o bé en el Casal Jove els més joves amb un cost de 20 euros”, ha indicat Albella.
Per la seva banda, Guillot, qui compta amb una àmplia trajectòria en arts escèniques a la Comunitat Valenciana i és el director de Puro Teatro, ha agregat que els nous alumnes passaran per una prova de selecció i, posteriorment, es realitzarà una xerrada informativa el 30 de setembre a l’Auditori Municipal.
“Sóc una persona que m’agrada implicar-me al 100% en el que faig i vaig a ajudar a l’Ajuntament en tot el que faci falta des del punt de vista teatral”, ha comentat Guillot, qui haurà de presentar com a mínim dues obres anuals, de les quals una haurà de ser en valencià i una altra en castellà.
A més haurà d’organitzar un mínim d’una intervenció de carrer, segons s’especifica en el nou plec de condicions del contracte. Guillot ha finalitzat remarcant que un dels seus objectius serà donar suport als actors que busquin una major professionalització, així com reforçar el treball en equip i l’ús dels nous espais que promou la iniciativa Quiosc de les Arts.

Comparteix

Icona de pantalla completa