Diari La Veu del País Valencià
Treballs de neteja i desbrossament de barrancs de cara a la tardor
El regidor d’Obres i Serveis, Guillem Alsina, informat que ja han iniciat, com estableix el contracte de neteja viaria de l’Ajuntament amb l’empresa concessionària, les tasques de neteja i desbrossament en tots els barrancs del terme municipal.
Aquests treballs es realitzen dues vegades a l’any, durant la tardor i la primavera, i “l’objectiu en aquest moment és tenir els barrancs nets per afrontar la temporada de pluja i prevenir així possibles inundacions durant els mesos més freds”, indica Alsina.
Per això s’està inspeccionant cada zona per retirar embalums i deixant l’àrea lliure de qualsevol tipus d’escombraries. A més, com defineix el nou contracte de neteja de platges, s’eliminarà la vegetació que pugui ser un perill per a l’obstrucció dels passos d’aigua i el taponament els ponts.
L’última vegada que es van realitzar aquests treballs de neteja i desbrossament de barrancs va ser abans de l’estiu, per tal de tenir els espais nets i evitar incendis. Els trams on s’està treballant són:
– Desembocadura del riu Sénia (Sòl de Riu)
– Desembocadura del barranc del Triador
– Desembocadura del barranc de la Barbiguera
– Desembocadura del barranc del Saldonar
– Desembocadura del riu Cervol
– Desembocadura del barranc de les Salines
– Desembocadura del barranc d’Aiguadoliva

Comparteix

Icona de pantalla completa