Diari La Veu del País Valencià
Programació de cursos del Casal Jove per al quart trimestre de 2016
El regidor de Cultura i Joventut, Marc Albella, ha presentat aquest dimarts 13 de setembre la programació de cursos que el Casal Jove oferirà per al quart trimestre de 2016. En total són 12 els tallers que s’impartiran entre setembre i desembre.
Dins l’oferta acadèmica presentada hi ha alguns cursos gratuïts d’alta demanda, dirigits a joves a partir de 16 anys en situació d’atur, subvencionats pel Fons Social Europeu. Aquest és el cas del curs de Manipulador d’Aliments (29 de setembre i 1 de desembre) i del de Cambrer / a de pisos (4 d’octubre).
“Aquest trimestre també tindrem diverses novetats, com la participació dels alumnes del curs de Robòtica en el concurs internacional Robocat Junior 2017 que es realitzarà a Alcalá d’Henares al maig i una sortida micològica amb fins didàctics”, ha agregat Albella, que ha avançat que també s’ha organitzat un nou curs d’animació turística dirigit a la tercera edat.
A més es buscarà consolidar algunes propostes per les quals es va apostar en trimestres anteriors, com el curs de ballet clàssic, el de claqué, de caracterització, de teatre i el Passatge del Terror, que enguany arriba a la vuitena edició; també hi haurà un curs de cuina de Supervivència a l’Espai Gastronòmic del Mercat de Vinaròs, dirigit principalment als nous estudiants universitaris.
Finalment, Albella ha recordat que els interessats en aquestes propostes es poden inscriure a la seu del Casal Jove (C / Carreró 51), de dijous a divendres de 9:00 a 13:00 i de 17:00 a 21:00 hores; els dissabtes l’horari és de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 21:00 hores. En aquest mateix punt s’està expedint també el Carnet Jove.

Comparteix

Icona de pantalla completa